inilah dunia coret-coretanku

Thanks to Miss Kasih untok tag MR.HAPPY..

Posted by Badrul Hafiz On Tuesday, June 22, 2010 2 comments

Haaaa... Tadi dah buat entri pasal award.. Now tag pulak.. Hehe.. Memandangkan hari ni sangat free, sangat hepi so boleh la sahut seruan tag2 and award2... Laalaalalaa...
.
.
Ni adalah 2nd tag sejak berkecimpung dalam dunia blog.. And tag kali ni plak datangnya dari CIK KASIH..
.
.
And tag 2 adalah MR.HAPPY.. Eh, macam tau2 je aku hepi hari ni.. \\(o_O)//

.
.
 1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Semestinya.. Happy sangat..
2. Kenapa anda rasa happy?
Kenapa? Hmmmmm.... Nape ek? Sebab hari ni aku dapat dua award.. Kehkehkeh.. follower ke-100 n The BESTest blog..
3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
Bila orang sekeliling hepi, aku pon turut hepi.. Especially bile my mom n dad hepi..
4. Nyatakan warna yang anda suka?
Putih ( tp 2 tak dikategorikan sebagai warna kan?).. Hijau la.
5. Beritahu 9 orang yg anda mahu Tag:


  


Macam yang Cik Kasih cakap  “sesiapa yang terkena tag... sila la amik tag tu ye... tapi kalau taknak pon xpe... tak merajuk punye la..hehehehe..



2 comments:

kasih suci said...

wah dah jwb tag ea...tQ sbb sudi jwb...
sori la, br berkesempatan baca..actually, tahniah ye sbb dpt 2 award...hehe

Badrul Hafiz said...

hehe.... bisa di atur..
thanks... =p

Related Posts with Thumbnails