inilah dunia coret-coretanku

Thanks to Miss Izyan for 2nd Award

Posted by Badrul Hafiz On Tuesday, June 22, 2010 3 comments

Haaa.. tadi dah dpt award..
Ni dapat lagi..
Ngeeee...
.
.
Actually nak run je terus 1st ngan 2nd award pagi tadi..
Tapi syaratnye kne tag 10 orang untok award ni..
Tu yang lambat sket sebab aku ni tak kenal ramai sangat..
Huhuhuh...
.
.
So excited pnye pasal, post yang 1st award dulu..
Nanti kalau post lambat2 pe plak ‘tuan rumah’ cakap..
Nanti dia ingat tak appreciate pulak..
.
.
Eh, korang tak tahu ek 1st award aku dapat camne?
Award tu aku dapat dari CIK IZYAN coz jadi follower baliau yang ke-100..
Kalu nak tengok leh klik sini..
.
.
Award yang 2nd ni pon diberi oleh tuan rumah yang sama..
Award ni pasal apa pulak?
Nak tahu scroll ke bawah..
.
.
.
 Bawah lagi ye..
.
.
.
Sabar, lagi.. lagi...
.
.
.
Jeng.. jeng... jeng.........



"the BESTest blog"


Eh.. best ke?
Ntah apa yang best kat blog aku pon tak tau..
Dah cik Izyan kata best, aku iyekan je la..
Padahal blog aku ni ntah pe2 je kan?
Hahaha..
.
.
1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
Thanks pada Cik Izyan coz sudi memberi award ini pada aku...
Blog beliau kemas and menarik.. Tak serabut..
Suke jalan2 kat sana.. Sejuk je mata memandang..
Blog bliau kaler ceklat. Kalau bukan kaler ceklat bukan blog dia la tu..
.
.
2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
Anna
Kasih suci
Belalang
Mia liana
Qilah
Farah Diana
Missha
Emieysandra
Amanyna mysarah
Irahehe
.
.

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
Semestinya..

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
Eh, best n great?
Ntah le.. ada ke orang gelar camtu kat aku? Huhuhu..
Blog pon cincai2 jew..
Pe2 pon trimas bebanyak.. (o_O)



3 comments:

belalang hijau said...

aiseh bro...
tq la sudi kasi award pada belalang...
terharu smpi kuar air idung nih...
kuikuikui

Mia Liana said...

terima kasih...

Badrul Hafiz said...

haha... sama2 suma...

Related Posts with Thumbnails