inilah dunia coret-coretanku

Naruto Special - Kena lagi..

Posted by Badrul Hafiz On Wednesday, June 23, 2010 4 comments

Naruto merupakan satu siri manga yang dihasilkan oleh seorang artisan bernama Masashi Kishimoto yang mana ianya turut mempunyai rancangan anime atau animasi televisyen tersendiri dengan judul yang sama. Berkisarkan tentang watak utama yang bernama Naruto Uzumaki, seorang pemuda yang bersikap nakal, hiperaktif dan tidak mendapat pengiktirafan oleh masyarakat sekitarnya. Naruto bercita-cita untuk menjadi seorang Hokage iaitu satu gelaran yang diberikan untuk Kage atau ketua ninja, selaku ninja terkuat di sesebuah kampung dengan harapan untuk mendapat pengiktirafan dan membuang tanggapan negatif masyarakat sekitar terhadap dirinya.

Tapi hari ni aku bukan nak bercerita tentang Naruto sebab kalau nak cerita, sampai minggu depan pon tak habis coz banyak episod.. kan3?? Haaa... Sebelum tu, aku memang minat naruto.. Tak kira la manga ataupon siri anime Naruto.. Semua aku balun.. Nak tau lebih lanjut, leh baca sini.. Berbalik kepada topik kita pada hari ini Rabu, 23 Jun 2010 bersamaan 10 Rejab 1431, seperti biasa aku berjalan2 dari blog ke blog orang atau dalam erti kata laen “blog walking”.. Macam2 cerita + info aku dapat.. Jalan punya jalan sampai la kat 1 blog ni.. Blog dia ada tulis cmni :


Haaaa... Kenal ?? Tuan empunya blog ni bernama Mellyana Sara.. Aku pon tinggal la mesej kt shoutbox beliau ( aku tulis apa, yang 2 tak boleh bagitau).. Macam biasa, aku pon terus jalan2 lagi kat blog orang.. Nak cari ilmu la katakan.. Bila aku balik kat blog aku, aku dapati ada mesej reply daripada Cik Mellyana Sara tadi tu.. Korang tau apa dia tulis?? Dia nak cakap yang aku dapat award.. AWARD?? Untok apa? Rupa2 rupanya aku dah jadi follower dia yang ke-50.. WAH!! Tak sangka pulak dia sediakan award.. So aku pon gi la amik kat blog beliau.. Nak tengok award 2?
Taadaaa...!!

Amacam?? Jelez tak? Haha.. Pandai dia baca kesukaan aku melalui blog aku.. NARUTO!! Tu la kaitan topik hari ni dengan pengenalan naruto tadi.. My feveret anime.. Haha.. Jangan marah ye... Saja nak penuhkan entri... Laalalaalaaa....
Anyway, aku nak ucapkan bebanyak terima kaseh kepada Cik Mellyana Sara atas award yang beliau berikan pada aku.. Suke sangat.. Sekian..


Nota kaki : Rajin2 la klik mr.Nuffnang aku tu ye.. Cian dia takde orang nak garu2 dia.. Hehe.. TQ for ur support.. Daaaaaa....



4 comments:

impian cinta said...

hee! sama2~

saya panggil anda Incek Naruto ye? hee!

Badrul Hafiz said...

Incek Naruto??
hmmmm.... boleh laaa....
hehe

Marsha said...

Singgah bc entry...=)

Badrul Hafiz said...

sila2... hehe

Related Posts with Thumbnails