inilah dunia coret-coretanku

Metered Earning & Buffered Earning...

Posted by Badrul Hafiz On Tuesday, September 14, 2010 6 comments

YAHOOOOO!!! Dah dapat metered earning untuk blog neh...
dah lama kot aku tak tengok2 apatah lagi nak update blog ni..
baru sekarang nak aktif, tu pon sebab cuti 2 minggu..
kalau tak.. hmmmmm..
.
.
so ni 1st time dapat sejak berbloging..
percaya tak? hehe..
.
.
haaaa.. tengok ni...


iklan Microsoft Silverlight nie kejap je jadi BE..
mungkin malu kot nak singgah lama2 kat blog burok ni..
so memang iklan tu dah tak muncul2 lagi dah.. huhu...
.
.
.
thanks to this advertiser..
kalau ada iklan baru tu, jangan segan2 letak ye..
amat dialu2kan..
.
.
and BE yang masih lagi aktif berjalan2


kalau tak baru2 ni ada 4 BE, tapi dah tinggal 2..
disebabkan aku malas update, BE tu dah hilang dah..
.
.
. 
thanks to Mr Nuffnang coz sudi bagi BE..
really appreciate it..
n jangan malu2 la nak tarok BE lagi..
hehe..

and thanks to all blogger members 
yang memang suke datang kat blog yang tak seberapa ni..
sila la datang selalu lagi ye..
jangan segan, klik je apa yang patot..
hehe



6 comments:

GaDis CoMeL said...

not bad lah tu. kena selalu2 update n blogwalking. hehe.

tahniah.

Lia3003 said...

saya baru dapat BE.. yang meterd earning tu untk apa eah! jom lah dtg blog saya, nak up traffic for BE

Badrul Hafiz said...

metered earning 2 selepas BE abis berkempen. so dia jd ME.. kalau xsalah la.. laaalalaaa

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam
apa beza dua-dua tu ek? awe baru dapat BE

Badrul Hafiz said...

bezanya adalah, BE tengah aktif berkempen. means iklan 2 sedang rancak berlegar2 dalam blog anda..so time ni la kne bg traffic tinggi..

and ME plak, setelah kempen BE tadi dah tamat, so dia jadi ME..

2 la setahu saya, kalu salah tolong betolkan..

Gayahspears said...

pelahan2 kayuh :)

Related Posts with Thumbnails