inilah dunia coret-coretanku

Header From ANISH...

Posted by Badrul Hafiz On Wednesday, September 22, 2010 5 comments

Yeaaaahaaaaa.... Akhirnya aku dah berjaya tukar header...
amacam? chantek x?
tapi ni bukan aku yang design tau...
Thanks banyak2 diucapkan pada ANISH yang telah buatkan header yang sangat besh ni...
.
.
tadaaaaa....
.
.
aku bukannya malas nak wat sendiri...
masalahnya aku ni tak pandai langsung nak wat...
edit sikit2 tu boleh la...
maklum la tak berapa nak celik IT..
huhuhu....
.
.
thanks sekali lagi buat ANISH yang sabar melayan karenah aku...
cepat gila dia buat...
hehehe...
.
.
kalau korang nak tengok hasil kerja beliau korang leh klik sini...
banyak kot yang dah dia buatkan...
cantik2 plak 2...
.
.
so, to ANISH aku ucapkan good luck...
keep it up ye...
gunakan bakat yang ada, jgan sia2kan...
.
.
sekian....



5 comments:

Anip™ said...

bole thn kot header yg dia buat..hmm

Badrul Hafiz said...

yup... sgat2 best... hehe

annazanariah said...

dengan ini, saya menyatakan SANGAT JELES dengan header baru ni.. huh! tak aciiiii... cantiknya.. cool banget seh~~

p/s: camno masukkan header tu, gne edit html tak?

Badrul Hafiz said...

to anna: haha.. jangan jelez ye... hoho..
mst la edit html... tp mcm biase la, godek2 pe yg patot sampai la dapat.. hahaha

annazanariah said...

good job! =)

Related Posts with Thumbnails